unuplusdouaroti.blogspot.com Web analytics

Veliko Tarnovo si Kaya Bunar


Lungime totala: 436 km
Durata: 1 zi

Acest traseu de o zi popune o excursie la sud de Dunare. Asta mai ales ca atat de aproape de granita avem cateva locuri care chiar merita vizitate: Veliko Tarnovo si Kaya Bunar sunt doar cateva dintre ele.

Descriere drum:
Bucuresti - Veliko Tarnovo

Harta:


Traseu
Lungime segment: 436 km
Traseu: Bucuresti, Ghimpati, Giurgiu, Ruse, Kaya Bunar, Veliko Tarnovo, Rusenski Lom, Giurgiu, Bucuresti
Puncte de interes: Kaya Bunar, Veliko Tarnovo, Rusenski Lom

Descriere:
Traseul este destul de lung asa ca recomand sa plecati cel tarziu la 9 dimineata. Daca e toamana sa primavara devreme ar fi bine chiar mai devreme. Asta pentru a avea timp sa vizitati linistiti.
Drumul pana la Veliko Tarnovo e destul de cunoscut mai ales pentru cei care au fost in vacanta in Grecia sau Turcia, asa ca propunerea mea este ca drumul dus cand sunteti odihniti sa-l faceti pe drumuri secundare, prin zona Rusenski Lom unde veti gasi cateva zone superbe cu canioane adanci, cateva pesteri si o cetate la Cherven.
La Veliko Tarnovo aveti de vizitat centrul vechi al orasului precum si cetatatea medievala. Apoi zona ce mai spectaculoasa este Kaya Bunar unde la capatul unui canion care apare din senin in mijlocul unui peisaj de camnpie, veti gasi o cascada si un lac de o culoare ireala.

Veliko Tarnovo
Veliko Tarnovo
Cetatea din Veliko Tarnovo
Cetatea din Veliko Tarnovo
Kaya Bunar
Kaya Bunar
Kaya Bunar
Kaya Bunar
.
VideoNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu